Kopio tiedostosta luuppi_sininen-tausta_960x530px

 

Luuppi-tietosuojapalvelu

Turvallista oppimista oppilaille ja opiskelijoille. Mielenrauhaa opetuksen järjestäjälle ja opettajille.

 

cowomen-hz-6prUpVss-unsplash

 

Luuppi - jotta oppilaasi ja opiskelijasi voivat oppia turvallisin mielin

Luuppi-tietosuojapalvelu on Cloudpoint Oy:n palvelu kuntien ja muiden henkilötietorekisterinpitäjien tietosuojan hallintaan. Erityisen kätevä Luuppi on kouluissa ja oppilaitoksissa, joissa opettajilla on tavallisesti käytössä kymmeniä tai jopa satoja erilaisia digitaalisia opetussovelluksia.

Luuppi-palvelun avulla asiantuntijamme tarkastavat ja seuraavat puolestasi, ovatko oppilaitoksesi käytössä olevat digitaaliset sovellukset voimassa olevien tietosuoja-asetusten ja perusopetuslain mukaisia. Opetuksen järjestämisessä tulee ottaa huomioon lukuisia ohjeita ja määräyksiä muun muassa henkilötietojen käyttöön, julkisuuteen ja yksityisyyden suojaan liittyen (Perusopetuksen opetussuunnitelman perusteet, 14-15). 

Luupin ansiosta opetuksen järjestäjä voi huokaista helpotuksesta: oppilaitoksen henkilökunnan tai vanhempien ei tarvitse olla huolissaan, että opetuskäytössä olisi sovelluksia, joissa on mainontaa tai muutoin asiatonta sisältöä.

Kolme askelta taattuun tietosuojaan - näin Luuppi toimii 

1. Asiakas saa pääsyn helppokäyttöiseen Luuppi-sovellukseen, jossa hän voi esittää sovelluksia arvioitavaksi.

2. Cloudpointin Luuppi-tietosuoja-asiantuntijat arvioivat sovelluksen. Tämän jälkeen asiakas päättää, otetaanko sovellus käyttöön kunnassa vai ei. 

3. Sen jälkeen kun sovellusten ensimmäinen tarkastus on tehty, Luuppi-palvelulla voidaan jatkaa sovellusten tietosuojan seurantaa, sillä sovellusten tietosuoja-asetukset voivat muuttua. 

Tutustu Luuppiin tarkemmin ja ota yhteyttä!

Lue tästä linkistä Luupin tarkempi palvelu- ja tuotekuvaus. Ota yhteyttä oheisella lomakkeella, niin palaamme pian asiaan!

Tee oppimisesta taatusti turvallista - kysy lisää Luupista!

“Olemme Luupin kautta saaneet selkeyttä opetuksessa käytössä olevien sovellusten sekä palveluiden käyttöönottoon. Meidän ei koulupuolella tarvitse enää itse yrittää tarkistaa sovelluksia, vaan voimme ilmoittaa ne Luupin kautta arviointiin ja saamme asettamiemme taustakysymysten pohjalta selkeän vastauksen siitä, mitä meidän tulee ottaa huomioon kyseisen sovelluksen tai palvelun kanssa, jos sitä opetuksessa haluamme hyödyntää. Yksi yhteinen listaus hyväksytyistä sovelluksista ja palveluista on tulosten pohjalta helppo muodostaa ja antaa opettajille tarjolle.” Jaana Virtanen, Kuusamon peruskoulujen TVT-kehittäjä
Kopio tiedostosta luuppi_sininen_tausta_190x190px